Vaasalaiset vauhdissa M8e-luokan SM-kisoissa 11.6.

Vaasassa järjestettiin 11.6.2022 M8-luokkien toinen SM-osakilpailu. Kilpailu ajettiin ensiluokkaisissa olosuhteissa, sillä rata saatiin kunnostettua huippukuntoon ja kun sääkin suosi niin kaikki lähdöt ajettiin erittäin hyvissä olosuhteissa.

Ennen kilpailua vaasalaisilta oli odotettavissa vahva panos M8e-luokassa eli sähkökäyttöisissä nelivetoautoissa. Odotukset lunastettiin hienosti ja kilpailun voittoon ajoi Mikko Luopajärvi varmalla suorittamisella, josta kertoo voitot kaikissa alkuerissä ja kahdessa finaalissa päivän kovimmalla tuloksella, sekä päivän kruununa vielä kilpailun nopein kierrosaika viimeisessä finaalissa. Lisää vaasalaista menestystä toi seuran lupaavaan juniorikaartiin kuuluva Kristian Ullakko, joka ajoi hienosti neljänneksi tasaisella ajolla virheitä vältellen. Kun A-finaalissa oli mukana paikallisista vielä Oskari Mäki sijalla 7. ja Ilmari "Ikinuori" Ullakko sijalla 10., niin voidaan todeta että kaikilta osin kisa oli Vaasan UA:n kuljettajille menestys! Onnea kaikille!

Polttomoottoristen M8-autojen luokassa ei tänä vuonna vaasalaisia nähty mutta toivottavasti tulevaisuudessa tilanne muuttuu sillä Vaasassa on loistavat mahdollisuudet harrastaa ja kilpailla 1/8-luokkien autoilla.

Lopputulokset löytyvät rc10.fi-foorumilta linkki LOPPUTULOKSET M8 & M8e SM II 2022 VAASA 11.6.2022 (rc10.fi)

Kiitos kaikille kilpailijoille, katsojille ja järjestelyihin osallistuneille hienosta kisaviikonlopusta! Nähdään seuraavaksi 1/10-autojen SM-osakilpailussa myöhemmin tänä kesänä!